Rekrytointi vuokrauksen kautta eli ns. Try & Hire on nykyään yleisesti käytetty tapa hankkia vakinaista työvoimaa. Se yhdistää henkilöstövuokrauksen ja perinteisen rekrytoinnin toisiinsa saumattomasti hyödyntäen molempien toimintojen parhaat puolet.

 

Henkilöstövuokraus toimii joustavuutensa vuoksi erinomaisesti vakituisen työntekijän löytämisessä, mikäli töiden jatkuvuus ei ole vielä aivan varmaa tai rekrytointi yrityksen palkkalistoille ei jostain syystä ole tällä hetkellä mahdollista. Henkilöstövuokrauksen aikana rekrytoinnin riskit kantaa HeadCount. Vakinaistuminen voidaan tehdä joko etukäteen suunnitellusti esim. 6 kuukauden päähän aloituksesta tai vaihtoehtoisesti silloin, kun yritys kokee vakinaistumisen ajankohtaiseksi vuokratyösuhteen aikana. Yritys voi siis vakuuttua työntekijästä ensin ja sitoudu häneen vasta sen jälkeen.

 

Rekrytoituminen vuokrauksesta on HeadCountille arkipäiväinen asia, sillä kaikista vuokratyöntekijöistämme yli 50% on vakinaistunut asiakasyrityksiimme vakituisiin työsuhteisiin. Meille tämä on hieno osoitus onnistuneista rekrytoinneistamme.  

HeadCount rekrytointi vuokrauksen kautta

Kokeile ensin, palkkaa kun se sinulle sopii

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Olemme Henkilöstöala Hela ry:n jäsenyritys ja sitoutuneet noudattamaan toiminnassamme sen määrittämiä toiminta- ja vastuullisuusperiaatteita.

Seuraa meitä sosiaalisen median kanavissa: 

Voit ajoittaa vuokratyöntekijän vakinaistamisen tilanteeseesi sopivaan ajankohtaan

Vakuutut henkilön soveltuvuudesta tehtävään

Varmistut ensin työntekijätarpeen pysyvyydestä 

miksi rekrytoida työvoiman vuokrauksen kautta?