HeadCount on vuonna 2009 perustettu monipuolisia ja tehokkaita henkilöstöpalveluita PK-yrityksille tarjoava yritys. Yrityksemme asiantuntijoilla on vuosikymmenten kokemus sekä onnistuneiden henkilöstöpalveluratkaisujen käytännön toteuttamisesta että ostamisesta asiakkaana.

 

Ymmärtämällä asiakkaan liiketoimintaa ja henkilöstöasioiden merkitystä menestyksen kannalta, pystymme tarjoamaan juuri asiakkaan liiketoimintaan sopivat henkilöstöpalveluratkaisut. Oli kyse sitten vakituisesta tai tilapäisestä työvoiman tarpeesta, tai vaikkapa yrityksen oman rekrytointikanavan kehittämisestä ja käytännön pyörittämisestä. Asiakassuhteemme ovat lähes poikkeuksetta erittäin pitkäaikaisia työtavastamme johtuen.

 

Olemme kaikille työntekijöillemme reilu ja helposti lähestyttävä työnantaja, työntekijämme ovat koko yrityksen historian ajan olleet tunnettuja hyvästä työasenteestaan. Annamme tästä takuun asiakkaillemme. Markkinoiden tehokkaimpien hakutyökalujen avulla tavoitamme tehokkaasti myös ns. ”hiljaiset hakijat”.

Henkilöstövuokrauksen ja rekrytoinnin
ammattilaiset palveluksessasi

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Olemme Henkilöstöala Hela ry:n jäsenyritys ja sitoutuneet noudattamaan toiminnassamme sen määrittämiä toiminta- ja vastuullisuusperiaatteita.

Extended Disc logo

Extended DISC® -järjestelmä on monipuolinen ja tehokas tapa kerätä ja hyödyntää informaatiota sekä ihmisistä että organisaatioista. Sen avulla saadaan oikeaa tietoa henkilöstön ja organisaatioiden kehittämiseksi. 

Pekka Suuripää

Pirkanmaa
Yrittäjä

 

pekka.suuripaa@headcount.fi

040 487 3787

Sami Limnell

Uusimaa
Yrittäjä

 

sami.limnell@headcount.fi

050 323 5562

Seuraa meitä sosiaalisen median kanavissa: 

Me autamme sinua

Mika Ojala

Etelä-Pohjanmaa
Aluepäällikkö

 

mika.ojala@headcount.fi

050 562 4730

Pertti Suuripää

Pirkanmaa
Aluepäällikkö

 

pertti.suuripaa@headcount.fi

050 373 8774

Joona Suuripää

Pirkanmaa
HR-koordinaattori

 

joona.suuripaa@headcount.fi

050 561 6901

Riku Simola

Pirkanmaa
HR-asiantuntija

 

riku.simola@headcount.fi

044 985 8914