Henkilöstövuokraus on tänä päivänä merkittävä työllistäjä ja suomalaisen hyvinvoinnin rakentaja. Henkilöstöalan yritykset välittävät vuokratyövoimaa yrityksille että auttavat yrityksiä rekrytoimaan niille parhaat ja sopivimmat työntekijät.

 

Henkilöstövuokraus on joustava, riskitön, helppo ja erittäin nopea tapa vahvistaa yrityksesi henkilöstön määrää juuri yrityksen muuttuvaan tilanteeseen sopivaksi. Yritysten henkilöstötarpeet vaihtelevat monista eri syistä. Vaihtelua voivat aiheuttaa esimerkiksi:

HeadCount henkilöstövuokraus

Jätä puuttuvat käsiparit meidän huoleksemme

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Seuraa meitä sosiaalisen median kanavissa: 

Henkilöstövuokraus on oiva ratkaisu kaikkiin edellä mainittuihin tilanteisiin. Työntekijä on työsuhteessa HeadCountin kanssa, mutta työskentelee asiakasyrityksen lukuun, kuten yrityksen omatkin työntekijät.
 

HeadCount hoitaa kaikki lakisääteiset työnantajavelvoitteet, kuten missä tahansa muussakin työsuhteessa. Meidät tunnetaan reiluna ja mutkattomana työnantajana, minkä kanssa asiat saadaan hoidettua henkilökohtaisesti ja nopeasti.

Muut liiketoiminnan muutostilanteet

Yrityksen voimakas kasvu ja vakiintumaton työtilanne

Erilaiset sijaisuudet

Tilapäiset ruuhkahuiput tai töiden väheneminen

Projektimainen tai sesonkiluonteinen toiminta

Olemme Henkilöstöala Hela ry:n jäsenyritys ja sitoutuneet noudattamaan toiminnassamme sen määrittämiä toiminta- ja vastuullisuusperiaatteita.