Onnistuneet rekrytoinnit ovat yksi yritysten tärkeimmistä avaintekijöistä nykypäivänä tuoden yritykselle ja työntekijälle vuosien yhteisen taipaleen, josta hyötyvät molemmat osapuolet. Toisaalta taas epäonnistunut rekrytointi on erittäin kallista puuhaa. Hinta voi olla kaikki kustannukset huomioiden jopa kymmenien tuhansien luokkaa. Ei ole siis aivan sama, kuka yrityksen rekrytointitoimeksiantoja hoitaa ja millä tavalla.

 

Rekrytointeihin liittyy aina riskejä. Minimoimme asiakkaamme rekrytointiriskejä monin eri tavoin. Hakukonsulteillamme on aina hakuun sovelias työtausta sekä monipuolinen ja pitkä kokemus. Näin ymmärrämme, millaista tekijää asiakkaamme oikeasti etsii ja löydämme tarpeeseen tismalleen oikeanlaisen ammattiosaajan.

 

Hakuprosessissa käytämme markkinoiden tehokkaimpia hakumenetelmiä, jotta saamme hakijamäärän mahdollisimman kattavaksi. Selvitämme ehdokkaidemme taustat tarkasti ja testaamme henkilöt tarkoituksenmukaisilla analyysimenetelmillä. Näin varmistamme, että myös hakijan asenne on kohdallaan eikä ikäviä yllätyksiä pääsisi syntymään rekrytointipäätöksen jälkeen.

Suorarekrytointi

Jätä puuttuvat käsiparit meidän huoleksemme

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Olemme Henkilöstöala Hela ry:n jäsenyritys ja sitoutuneet noudattamaan toiminnassamme sen määrittämiä toiminta- ja vastuullisuusperiaatteita.

Seuraa meitä sosiaalisen median kanavissa: