HeadCount Asennetakuu 
takaa onnistuneet rekrytoinnit

Oikeat osaajat, aidolla asenteella, oikeaan paikkaan

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liitto HPL:n jäsen ja sitoutuneet noudattamaan toiminnassamme sen määrittämiä toiminta- ja vastuullisuusperiaatteita.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Yhteystiedot

Yli tuhannen henkilön rekrytointikokemuksella olemme vakuuttuneita, että oikean osaamisen ohella työntekijän työasenne ratkaisee rekrytoinnin onnistumisen. Panostamme rekrytoinneissamme erityisen paljon oikean tyypin, motivaation ja työasenteen löytämiseen. Yrityksemme välittämät vuokratyöntekijät ovat tunnettuja hyvästä työasenteestaan, HeadCount Asenteesta. Hyvällä asenteella varustetut työntekijät ovatkin syy, miksi asiakkaamme kääntyvät yhä uudestaan puoleemme henkilöstötarpeissaan.

 

Olemme varmoja työntekijöidemme tinkimättömästä työasenteesta, ja tarjoamme yrityksellesi jokaisesta vuokratyöntekijästämme HeadCount Asennetakuun. Rekrytoinnista tulee yrityksellesi entistäkin riskittömämpää: Mikäli ensimmäisen työviikon aikana henkilön työasenne ei ole kohdallaan ja haluat päättää hänen palvelusuhteensa, emme veloita siihen asti tehdyistä työtunneista euroakaan. Ja etsimme luonnollisesti nopeasti tilalle uuden henkilön.

Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää takuusta sekä palveluistamme, miten voisimme olla yrityksesi henkilöstöasioissa avuksi!

Seuraa meitä sosiaalisen median kanavissa: